WIE

Achter de Schermen

Mijn naam is Matthijs van Renselaar. Al in 2001 kwam ik in aanraking met digitale fotografie. Door de jaren heen heb ik steeds meer mijn grenzen verlegd. Wat begon met het maken van vakantiekiekjes, is uitgegroeid tot een behoorlijk uit de hand gelopen hobby. Was mijn werkplek voorheen vooral daar waar ik toevallig was, op dit moment ben ik bij voorkeur actief in de studio. Mijn interessegebied is namelijk deels verschoven van natuurfotografie naar het maken van mooie, sprekende portretten. De uitdaging om samen met het model een in het oog springende foto te maken, geeft me keer op keer zo veel voldoening dat ik heb besloten me hier nog meer in te gaan verdiepen.

Portretten

Ik vind het belangrijk dat het portret goed het karakter van het model weergeeft. Uitgangspunt daarbij is dat het model ontspannen is en geniet van het moment. Gezamenlijk komen we daar altijd uit. Standaardportretten probeer ik zo veel mogelijk te vermijden; creativiteit is een belangrijk aspect in mijn werk.

Natuur

De natuur biedt ontzettend veel moois. Van grote weidse panorama’s tot heel kleine details die met behulp van macrofotografie kunnen worden uitgelicht. Die veelzijdigheid maakt de natuur tot een dankbaar onderwerp om te fotograferen.

Dierenrijk

Het dierenrijk is mooi, maar kan ook ontzettend wreed zijn. Daarnaast is het zeer divers en heeft elk dier zijn eigen eigenaardigheden. Dit inspireert mij als fotograaf en zorgt voor die mooie foto die je aan de muur wilt hangen.

Neem Contact op

We zijn er nu niet, maar als je een bericht achterlaat nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0