Vogel fotografie

Genieten van de drukte

Blad in de vrieskou

Zoals sommige mensen misschien weten zijn wij begin dit jaar verhuisd naar de Veluwe. Een grotere tuin in het buitengebied betekent ook dat we ontzettend veel bezoek krijgen van vogels. Nu met de koude voeren we ook stevig bij om te zorgen dat ze de winter doorkomen. In de eerste maanden van het jaar had ik al wat aan vogel fotografie gedaan. Maar helaas bleek dat mijn fullframe camera met de bestaande lensen toch niet echt toereikend waren. Tijd om eens te kijken of ik niet een grotere zoomlens moest aansschaffen.

En dan komt natuurlijk ook gelijk de vraag wat ga je doen qua body. Mijn oude 5D mark ii was niet meer echt van deze tijd. En hoewel ik met veel plezier met Canon had gefotografeerd waren er toch ook hele andere merken die een super kwaliteti boden. Vooral in het systeem camera segment. Uiteindelijk na veel wikken en wegen besloten toch voor Sony te gaan. Wel met een convertor om het oude Canon glas nog te kunnen blijven gebruiken.

Tegelijkertijd ook een serieuze zoomlens gekocht. 150-600. En dat in combinatie met de crop op mijn systeem camera betekent dat ik mijn lol op kan met de fotografie.

Hieronder een aantal voorbeelden. Een oude hobby in een nieuw jasje zullen we maar zeggen.

Nieuwe Website

IMG_0064
New website live
Matthijs

Eindelijk is het zover, mijn nieuwe website is live. Ik heb er best wel een flinke tijd over gedaan om e.e.a. weer eens te updaten. Het is altijd een beetje zoeken wat je hier wilt laten zien, voornamelijk ook omdat ik op een aantal andere plekken al mijn foto werk deel. 

Zo heb ik de link naar Instagram weer teruggebracht. En uiteraard een link naar de webshop van “Werk aan de Muur”