Recensie: Harschuimenplaat Saal Digital Nederland

Een tijdje geleden heb ik al eens een fotoboek mogen testen van Saal Digital Nederland. Daar was ik zeer tevreden over, dus toen er ook een test kwam van wanddecoraties heb ik mij gelijk opgegeven. Gelukkig kon ik het uittesten.

Ik heb gekozen voor een hardschuimenplaat. Iets wat ik nog nooit eerder heb gezien / besteld dus ik was eigenlijk best benieuwd.

De bestelling was weer uitermate makkelijk. Gewoon het programma downloaden en je kan aan de slag. In het bestel programma kies je wat je wilt, inclusief maten en dan is het de foto toevoegen en klaar.

Ik heb het tijdens de paasdagen besteld, en na een werkdag kreeg ik al een mailtje dat het klaar was en verzonden was. Dat was woensdag. Zaterdag werd het pakket afgeleverd door DHL. Produktie vindt plaats in Duitsland, vandaar dat het een paar dagen duurt voordat het bezorgd wordt.

Wat altijd zeer belangrijk is is de verpakking: dat zat goed in elkaar. Meerdere kartonnen lagen en de fotolaag nog extra beschermd door noppen folie. Helemaal prima.

En dan de print zelf. Ik had expres voor een foto gekozen met heel veel verschillende felle kleuren, om te testen hoe dat er uit kwam te zien. Ik ben heel tevreden. De kleuren komen schitterend tot hun recht. De hardschuimenplaat is ook echt hard en de foto zit er heel mooi opgeplakt (of op geprint?). Ik heb de foto op 50*75 laten afdrukken en door de goede kwaliteit van de afdruk kwam ik er achter dat een lijntje die ik heb toegevoegd in photoshop toch flink zichtbaar wordt. Dat zegt wel wat over de kwaliteit van de print.

Al met al, zeer blij met deze afdruk. Ik zal ‘m straks op het werk neerzetten en er vast nog regelmatig met veel plezier naar kijken!

Met dank aan Saal Digital Nederland voor de mogelijkheid om dit uit te proberen. #SaalDigitalNederlandl

Bijgaand ook wat foto’s van het eindproduct!

Zelf uitproberen

Wil je zelf eens kijken wat de mogelijkheden zijn, ga dan naar Saal Digital Nederland en kijk rond.

Neem Contact op

We zijn er nu niet, maar als je een bericht achterlaat nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Not readable? Change text. captcha txt
0